Andrija Kuzmanović o finansijskoj situaciji: Ako Bred Pit ne kuka što nema posla, neću ni ja

16.09.2020

09:23 >> 11:38

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac o pandemiji, novoj seriji i dragoj koleginici

Andrija Kuzmanović o finansijskoj situaciji: Ako Bred Pit ne kuka što nema posla, neću ni ja
Copyright Andrija Kuzmanović ATAImages/ Antonio Ahel

Ekipa televizije „Toxic“ prisustvovala je koktelu upriličenom povodom početka snimanja nove serije „Zlatni dani“, u kojoj je Andriji Kuzmanoviću poverena glavna uloga. Glavnu žensku ulogu igra njegova koleginica Tamara Krcunović, sa kojom već dugo sarađuje, i za koju popularni glumac ima samo reči hvale.

Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Tamara je, pre svega, moj veliki prijatelj. Mi smo non-stop zajedno i privatno se družimo. Smatram je jednom od naših najboljih glumica, ona glumi na četiri jezika, i to je ono što moramo da poštujemo u današnje vreme, posebno kod nas. Ume da me „probudi“ glumački, što mi odgovara, kada se, možda, ponekad uspavam – rekao je Andrija u „DeToxic“ emisiji i dodao:

-Ako jedan Bred Pit ne kuka što nismo radili neko vreme, neću ni ja. Dovoljno sam radio da bih imao novca, ali mislim da je vreme da se otvore pozorišta, nije to najveći izvor zaraze. Ako lekari leče telo, mi lečimo duh! Bez obzira na to što sa predstave nekad izađeš uplakan, a nekad radostan, mislim da pozorište nedostaje publici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike