Branislav Lečić: Nasilje ostavlja trajne posledice na život žrtve

17.01.2021

18:34

0

Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili su godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Sa

Branislav Lečić: Nasilje ostavlja trajne posledice na život žrtve
Copyright ATAImages / Antonio Ahel

Milena Radulović optužila je scenaristu, režisera i učitelja glume Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama koje su takođe smogle snagu da ga prijave. Tim povodom se oglasio i glumac Branislav Lečić, koji je istakao da je svoju decu ispisao iz te škole.

– Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili su godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči – napisao je Lečić na društvenim mrežama.

Pročitajte još

– Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drastično menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas – pisalo je u njegovoj objavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike