Glumci i autori predstavili "Radio Milevu"; Brstina: Nadam se da ćemo u domove uneti malo vedrine u ovim tmurnim vremenima

04.03.2021

17:32 >> 19:36

0

Kako su najavili, serija je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi.

Glumci i autori predstavili "Radio Milevu"; Brstina: Nadam se da ćemo u domove uneti malo vedrine u ovim tmurnim vremenima
Copyright Promo / RTS

Komedija “Radio Mileva“, nastala u režiji Elmira Jukića, prema ideji Nebojše Garića stiže na male ekrane 9. marta, a svakog radnog dana, od 20 časova na Prvom program RTS gledaoci će pratiti svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.

Na današnjoj konferenciji za medije i prikazivanju prve dve epizode, celokupna ekipa serije izrazila je ogromno zadovoljstvo i radost što će nakon skoro 100 snimajućih dana njihova priča izaći pred gledaoce.

– Bilo mi je neverovatno zadovoljstvo da radim sa ovom sjajnom ekipom, dali smo 200 posto za “Radio Milevu”. Kada sam pročitala scenario bila sam oduševljena likovima, svi su tako karakterno napisani da sam odmah mogla da ih sve vizualizujem. Zato je ovo i komedija karaktera i situacije, a vodviljska po ritmu. Svaki lik je mikrosvet za sebe sa svojim željama, opsesijama, interesima i nastranostima… Za glumca ne može biti lepši i veći izazov. Ova serija sa sobom nosi vedrinu i radost glumačke igre… Kada se budu otvorila sva vrata tih stanova u jednoj zgradi, ljudi će imati u čemu da uživaju – kazala je Olga Odanović koja tumači naslovnu ulogu.

Promo / RTS

S njom se složio i kolega Branimir Brstina kome je poverena uloga upravnika zgrade Stevana Lisičića.

– U ovim tmurnim vremenima nadam se da će ova komedija uneti malo vedrine u naše domove i da će publika moći makar malo da zaboravi ono što svi živimo. Navijamo da bude prihvaćena među gledocima jer smo i mi uživali stvarajući je – kazao je Brstina.

Promo / RTS

Da ova serija govori o svima nama, smatra glumica Dara Džokić koja takođe ističe da joj je bilo zadovoljstvo da igra Milevinu komšinicu u toj neobičnoj zgradi.

– Priča je smeštena u Beograd i svi smo mi u toj zatvorenoj celini, niz različitih likova živi u jednoj zgradi i ti njihovi životi su životi koji inače svi mi živimo, samo su ovde neke situacije dovedene do komičnih momenata u kojima će se, mislim, mnogi prepoznati. Moja uloga je šašava komšinica koja se uklapa u celu tu celinu na svoj način – rekla je Džokićeva.

Marija Vicković i Anđelka Prpić dodale su da je bilo uzbudljivo i veoma zanimljivo na snimanjima, puno smeha, zabave i pozitivne energije između glumaca i drugih članova ekipe, što će se, vele, osetiti sigurno i preko malih ekrana.

Promo / RTS

– Olgina brilijantnost će tek da vas očara u ovom seriji. Bilo je stvarno uživanje gledati je – kaže Vickovićeva.

Dug rad na ovom projektu i mnogo snimajućih dana bili su naporni jer je bio veliki broj ljudi, ali su se, kako navodi Bojan Dimitrijević, svi osećali bezbedno i sve je sjajno funkiconisalo bez obzira na aktuelnu situaciju.

– Ovaj projekat nas je sačuvao od svega, jer nam je omogućio da budemo sa ljudima koje volimo i da radimo ono što volimo, te da damo svoj maksimum u stvaranju ove komedije koja će sigurno na najlepši način ući u domove – zaključio je glumac, a sa njim su se složile i ostale kolege ističući da je “Radio Mileva” nasušna potreba u ovim vremenima.

Promo/RTS

Kako su najavili, serija je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike.

Pročitajte još

Glavne uloge igraju pored pomenutih i Kristina Gavrić-Bogunović, Tihomir Stanić, Marko Gvero, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković… Kreator serije i producent je Nebojša Garić, a reditelj Elmir Jukić, dok su scenaristi Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike