Lidija Vukićević za 24sedam o Gutoviću: Bio je veliki čovek, dostojanstven i unikatan

25.08.2021

17:33

0

Uvek je branio svoj stav, nikada nije bio sebičan i to je ono zbog čega su ga cenili

Lidija Vukićević za 24sedam o Gutoviću: Bio je veliki čovek, dostojanstven i unikatan
Copyright Lidija Vukićević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milan Lane Gutović, legenda domaće glumačke scene, preminuo je danas u 75. godini. Tužna vest pogodila je ne samo Srbiju, već i čitav region, s obzirom na to da je bio jedan od najomiljenijih glumaca, a njegove uloge ostaće upamćene za sva vremena.

Milan Lane Gutović / Antonio Ahel/ATAImages

Svakako će najviše nedostajati svojoj porodici, prijateljima i kolegama, a među njima je i glumica Lidija Vukićević. Kako kaže za 24sedam, pamtiće ga po tome što je bio veliki čovek.

– Baš dugo ga poznajem, radili smo zajedno praktično od samog početka moje karijere, od “Špijuna na štiklama”, preko “Boljeg života”, snimali smo i seriju jednu skoro… Lane je bio veliki čovek, svi znaju da je bio veliki glumac, to je nesporno, ali da je bio veliki čovek, to znaju samo oni koji su se baš družili sa njim. Mnogo sam ga volela, imao je svoj stav i cenila sam ga jer je uvek ispoštovao sebe, koliko god to bilo u suprostnosti od onoga što misli većina. Uvek je branio svoj stav, nikada nije bio sebičan, bio je dostojanstven i to je ono zbog čega su ga cenili – rekla je Lidija i dodala:

Milan Lane Gutović, Foto: M. M./ATAImages

– Uvek je znao da priča viceve na najozbiljniji način, bio je neviđeni retoričar. Kad govori, mi mislimo kao da priča neku svoju dogodovštinu, kao da ne priča vic. Kao da se to stvarno događa. On je bio stvarno unikatan po svemu i u svemu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike