Branka Katić o danima u karantinu: Pronađimo još više ljubavi u svom srcu

16.09.2020

10:21 >> 19:59

0

Poznata glumica otkriva da je prema scenariju Ivice Đikića već trebalo da počne da se snima serija ”Amnezija”

Branka Katić o danima u karantinu: Pronađimo još više ljubavi u svom srcu
Copyright Branka Katić ATA Images/Antonio Ahel

Priznata dramska umetnica Branka Katić, nedavno je bila počasni gost na manifestaciji “Dani Nebojše Glogovca” u Trebinju, tada je za medije govorila koliko joj znači što se nalazi baš tu u čast njenog kolege i prijatelja, a između ostalog osvrnula se i na situaciju u kojoj se ceo svet nalazi.

– Udarno vreme pandemije provela sam sa porodicom, u svom stanu u Londonu. Na početku je bilo malo teško dok se nismo navikli na to da smo jedni s drugima 24 sata i da ne možemo da izađemo –  rekla je Katićeva za “Dnevni avaz” i dodala:

– I koliko god da mi je žao ljudi koji su stradali od bolesti, mislim da je to negde usporavanje brzine, u stvari nešto što je, možda, i dobro u ovom vremenu. Jurcamo non-stop, stalno smo na telefonima i stalno bombardovani informacijama. Tako da mi je posle nekog vremena izolacija i sve to čak i prijalo.

Dok je dane provodila u izolaciji s porodicom Branka je kako kaže, gledala filmove, čitala knjige…

– Plesala sam. Bitno je samo da kad shvatiš da su neke stvari van tvoje moći da ih promeniš, prihvatiš ih i ne mučiš sebe nečim što ne zavisi od tebe i što je, na kraju krajeva, situacija u celom svetu – govori glumica i otkriva da je već trebalo da počne da snima seriju “Amnezija”, prema scenariju Ivice Đikića, ali je korona sve poremetila.

– S nestrpljenjem iščekujem da to krene. U decembru bi trebalo da radimo i jednu seriju u Banjaluci koju će režirati Nikola Pejaković, naravno ako korona dozvoli – dodaje Katić.

Sve prođe…

– Sve dođe i prođe pa će i ovo čudno vreme. Ako možete, pronađite još više ljubavi u svom srcu da pomognete svoje komšije i prijatelje, razumete više svoju decu, da budete manje nervozni, manje koncentrisani na sve što ne možete u ovom trenutku da radite, a da nekako slavite što ste živi i zdravi i što nekome možete da pomognete. Zamislite kako će nam biti lepo kada opet budemo mogli da se nesmetano družimo, grlimo i ljubimo – poručila je slavna glumice.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike