Sofija Loren ponovo pred kamerama nakon jedanaest godina

30.10.2020

05:45 >> 13:19

0

Autor: Dejan Ćirić

Samo nekoliko dana pošto je napunila 86 godina, čuvena glumica je objavila vest koja će obradovati obožavaoce širom sveta

Sofija Loren ponovo pred kamerama nakon jedanaest godina
Copyright Profimedia

Filmska diva Sofija Loren vraća se na veliki ekran posle pauze od jedanaest godina, kako prenosi „Gardijan“. Pre samo četiri dana proslavila je svoj osamdeset šesti rođendan, a sada je objavila da igra u „Netfliksovoj“ drami „The Life Ahead“, koju je režirao njen sin Eduardo Ponti. Glumica je istakla da joj je ova uloga omogućila da pokaže svoje do sada neviđene glumačke veštine.

– Kada mi je sin ponudio ulogu, bilo je to kao ostvarenje mog najvećeg sna. Nisam se dugo premišljala da li da je prihvatim – rekla je Sofija Loren.

Najpoznatija italijanska glumica u ovom filmu igra Rozu, Jevrejku koja je preživela Holokaust i koja prostitutkama s kojima je nekada delila ulice pomaže u vaspitanju dece.

– Uživala sam u ulozi Roze. Ona je snažna, i u isto vreme krhka. Veliki je borac i veoma me podseća na moju majku – otkrila je Sofija, koja je već dva puta snimala sa svojim sinom, a njen poslednji film je bio „Moja kuća je puna ogledala“.

Svetska premijera filma „The Life Ahead“ biće u oktobru u Rimu, a na „Netfliksu“ će biti dostupan mesec dana kasnije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike