Potresna ispovest slavnog Paćina: Umrla je pre nego što sam postao poznat, ali mi je spasla život

30.12.2022

16:01

0

Kada mu se majka razbolela Al je imao samo 16 godina

Potresna ispovest slavnog Paćina: Umrla je pre nego što sam postao poznat, ali mi je spasla život
Al Paćino - Copyright Profimedia

Jedan je od najlegendarnijih glumaca Al Paćino, u čijim smo ulogama uživali i koji je svojom autentičnom pojavom ostavio pečat na čitav svet, odrastao je u vrlo skromnim uslovima, sa razvedenim roditeljima i pod velikim rizikom da ulice Njujorka preuzmu ulogu vaspitača.

Iako je majku izgubio u ranim dvadesetim, a zatim iduće godine i njenog oca, svog dedu, sa kojim je takođe odrastao i koji je bio druga najvažnija figura u životu mladog Paćina, ovaj velikan kinematografije i dalje pamti važne životne lekcije koje mu je za čitav život usadila njegova prerano preminula majka.

Profimedia
 

Upravo je ona svojom strogoćom, disciplinom, ali i ljubavlju za svog sina spasila svet gubitka jednog takvog neprocenjivog glumačkog talenta.

Svi ti momci više nisu na ovom svetu

- Moja majka je umrla pre nego što sam ja postao uspešan. Naš stan je bio na zadnjem spratu i bilo je neverovatno hladno. Odozdo, sa ulice, prijatelji me zovu da jurnemo svi zajedno ulicama, a majka me ne pušta napolje. Bio sam strašno ljut i neprestano sam vikao. Trpela je moje prigovore i nije popuštala ali tako mi je spasla život - govorio je slavni glumac.

Profimedia
 

- Vidite, svi ti momci koji su me tada zvali u šetnju više nisu na ovom svetu. Želela je da ne izlazim kasno i ne gubim vreme trčeći po ulicama, već da radim domaći zadatak. I upravo zbog toga ja sada sedim ovde i razgovaram sa vama. Sve je vrlo jednostavno, zar ne? Ali, takvi smo bili - ispričao je jednom prilikom.

Bežanje od kuće zbog dobrog provoda

Govorio je i kako je bežao od kuće samo radi zabave, a ne zbog toga što je bio nezadovoljan, nesrećan ili maltretiran.

- Počeo sam da bežim od kuće sa 11 godina i radio sam to poprilično dugo, ne zbog toga što sam bio nesrećan, već zbog avanture, zbog dobrog provoda. Moja majka je uvek to razumela, imali smo odličan odnos ispunjen ljubavlju - govorio je Paćino za Gardijan.

Kada mu se majka razbolela Al je imao samo 16 godina. I dok ga je ona podržavala da sledi svoje srce i glumačke snove, zbog bolesti nije mogla da nastavi sa radom i mladi Paćino morao je da potraži posao kako bi pomogao majci. Tada su realni životni problemi prvi put stali na put snovima jednog dečaka.

Promo / Fest
 

- Kada sam napunio 16 godina moja majka je morala da prestane sa radom zbog bolesti i morao sam da joj pomognem. To je bio prvi put da je postala potpuno racionalna povodom moje budućnosti i vrlo negativna u pogledu mojih glumačkih snova.

Imala je samo 43 godine

Radio je sa dedom, pronalazio nove poslove, ali nijedan ga nije ispunjavao. Sanjao je velike snove, nikada nije odustao, ali majku nije mogao da ubedi u svoj san.

- Nisam uspevao dugo da zadržim poslove. Uporno sam govorio majci da ću uskoro raditi nešto veliko, da ću uskoro upoznati osobu koja će od mene napraviti zvezdu. Ali ona mi nikada nije poverovala - objasnio je glumac.

Profimedia
 

Al Paćino je imao 29 godina kada je postao poznati glumac, a njegov deda i majka Rouz nisu dočekali njegov planetarni uspeh.

- Moja majka imala je samo 43 godine kada je preminula. U to vreme nismo se baš slagali i čini mi se da sam tek nedavno shvatio koliko mi zapravo nedostaje - priznao je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike