Stara pesma “Glas” grupe Van Gog ponovo u centru pažnje

16.11.2020

15:41 >> 16:08

0

Članovi benda na ovaj način žele da stave u prvi plan numere koje nisu bile toliko eksploatisane kao drugi hitovi

Stara pesma “Glas” grupe Van Gog ponovo u centru pažnje
Copyright ATA Images / Antonio Ahel

Pesma “Glas” rok grupe Van Gog, sa albuma “Svet je moj” (1991), za protekli vikend je ponovo plasirana u javnost preko društvenih mreža u obliku odlomka sa koncerta u Belexpocentru 2016. godine, kada su proslavili jubilej od 30 godina postojanja.

Članovi benda na ovaj način žele da stave u prvi plan numere koje nisu bile toliko eksploatisane kao drugi hitovi, te je ovom “live” verzijom pesme nastavljena ideja i koncept predstavljanja numera sa početka karijere.

To su činili i živim snimcima tokom karantina i policijskog časa u svom studiju, koje su potom objavljivali na svojoj Facebook stranici.

Pesma “Glas” izvedena je u drugom poglavlju tog koncerta 2016. pod nazivom “Elektrik”, a ceo nastup izašao je kasnije kao poklon DVD “Achoustic & Electric” uz knjigu Zvonimira Ðukića Ðuleta “More bez obala”, u jeku promocije istoimenog 10. studijskog albuma.

Grupa je nedavno snimila u svojoj režiji spot za pesmu “Više te ne volim k’o pre” u ciklusu “Proba za novo doba”, sa tog poslednjeg albuma, a gledanost na YouTube kanalu grupe je sve veća.

Sa spomenutog koncerta nedavno su pustili i live verziju pesme “Polje snova”, uz želju članova benda – Ðuleta, Srbe i Dragana da dele lepa sećanja i radosne rokenrol trenutke, dok se ponovo ne druže sa publikom uživo.

– Uživajte, pevajte i plešite, mislimo na vas – poručuje rokerski trojac u svojoj objavi na Facebook stranici benda.

Pročitajte još: Beograd ponovo svira bluz

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike