Koncert na koji je vredelo čekati šest godina: Veče za pamćenje uz S.A.R.S. i novi hit "Hej kafano"(FOTO)

18.12.2021

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Da se bend uželeo nastupa, ali i ljubitelji njihove muzike, govore žestoke ovacije publike

Koncert na koji je vredelo čekati šest godina: Veče za pamćenje uz S.A.R.S. i novi hit "Hej kafano"(FOTO)
sars_koncert_17122021_0035 - Copyright Koncert benda S.A.R.S. u Kombank dvorani ATA Images/Milan Maričić

Sedmočlana ekipa benda S.A.R.S. nastupila je sinoć prvi put pred publikom u Kombank dvorani, označavajući time kraj pauze od šest godina, kada su poslednji put nastupili solo u Hali sportova.

Koncert benda S.A.R.S. u Kombank dvorani ATA Images/Milan Maričić
 

Da se bend uželeo nastupa, ali i ljubitelji njihove muzike, govore žestoke ovacije publike koja je od prvog do poslednjeg trenutka nastupa, koji je trajao preko dva sata, sve vreme u ritmu muzike razmenjivala pozitivnu energiju sa frontmenom Žarkom, ali i ostalim članovima kultnog sastava.

 S.A.R.S. je fanovima svirao sve kultne hitove „Buđav lebac“, „Lutka“,  „Perspektiva“, „Ti, ti, ti“, „Ratujemo ti i ja“, pa do dugo najavljivane premijere najnovije pesme „Hej kafano“.

Koncert benda S.A.R.S. u Kombank dvorani ATA Images/Milan Maričić
 

Podsetimo, frontmen i vokal Žarko Kovačević uoči nastupa je poručio da je predugo čekao solo koncert u prestonici, obećavajući veče za pamćenje:

- Iako smo prethodnih godina imali dosta festivalskih nastupa u našem gradu, na koncertu u Kombank dvorani će fanovi benda imati jedinstvenu priliku da čuju i neke pesme koje odavno nismo uživo izvodili kao i neke nove koje tek pripremamo za novi album - rekao je Kovačević.

S.A.R.S. je od svog nastanka do danas uspeo da održi preko 700 koncerata širom sveta, što u rasprodatim dvoranama, što na najznačajnijim muzičkim festivalima, i trenutno važi za jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru Balkana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike