Preminuo Karlos Marin, pevač legendarne grupe "Il Divo"

19.12.2021

20:58

0

Izgubio je bitku sa opakim koronavirusom

Preminuo Karlos Marin, pevač legendarne grupe "Il Divo"
profimedia-0648681653 (1) - Copyright Profimedia

Pevač Karlos Marin preminuo je danas od posledica koronavirusa u 53. godini. Kako se navodi, on je poslednji koncert sa legendarnom grupom "Il Divo" održao 6. decembra ove godine, da bi sutradan bio testiran na koronavirus. Rezultat je bio pozitivan, a on je 8. decembra hospitalizovan.

Nekoliko dana kasnije uveden je u indukovanu komu, te prebačen u Kraljevsku bolnicu u Mančesteru. Veruje se da je tamo i preminuo.

- Teška srca vas obaveštavamo da je naš prijatelj i partner Karlos Marin preminuo. Nedostajaće njegovim prijateljima, porodici i fanovima. Nikada neće biti drugog glasa ili duha poput Karlosa - potvrdila je Marinovu smrt njegova grupa „Il Divo“, koja je pre nekoliko dana odložila ostale datume turneje nadajući se Marinovom oporavku.

- Nas četvoro smo zajedno proveli 17 godina na ovom neverovatnom putovanju „Il Diva“. Nedostajaće nam naš dragi prijatelj - napisali su iz njegove grupe na Tviteru.

Marin i „Il Divo“, čiji je pevač od osnivanja grupe 2003. godine, prodali su preko 30 miliona albuma širom sveta. Mnogi ih smatraju pionirima operskog popa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike