Operska diva je pevala ariju, kada je mladić iz publike "pustio glas", njena reakcija oduševila je sve (VIDEO)

16.12.2021

18:01

0

Pošto nije bilo planirano da numera bude izvedena, već ju je operska pevačica pevala "na bis" u znak zahvalnosti za reakciju publike na njen koncert, "Alfreda" nije imao ko da peva

Operska diva je pevala ariju, kada je mladić iz publike "pustio glas", njena reakcija oduševila je sve (VIDEO)
Lisete oropesa youtube printscreen - Copyright Youtube printscreen

Scena sa Festivala posvećenog Đuzepeu Verdiju u Parmi u Italiji, obišla je svet, s dobrim razlogom.

Naime, operska diva Lizet Oropesa izvodila je u ulozi Violete ariju "Sempre libera" iz Travijate. 

Ova arija, inače, ima deo gde bi trebalo da se priključi i muški glas, tenor u ulozi Alfreda, mladića zaljubljenog u Violetu. Pošto nije bilo planirano da numera bude izvedena, već ju je diva pevala "na bis" u znak zahvalnosti za reakciju publike na njen koncert, "Alfreda" nije imao ko da peva.

Kada je došao taj trenutak, neočekivano, iz publike se prolomio muški glas. Liu (24) mladić koji studira operu u Italiji, pridružio se Lizet, otpevavši joj mušku sekvencu. Na taj potez, ispričao je kasnije, odlučio se u drugom delu izvedbe, nakon što je shvatio da u prvom delu nije bilo tenora. 

 

@babatunde_hiphopera

Reply to @campmeldinal Reply to @campmeldinal This is the best one I could find ##wholesome ##opera

♬ original sound - Babatunde Akinboboye

Njegov potez oduševio je sve prisutne u koncertnoj sali, ali i samu opersku divu, koja je bila potpuno razoružana gestom, te mu se kroz ariju kasnije zahvaljivala.

Kako se navodi na društvenim mrežama, pošto je snimak ubrzo postao viralan, Lizet se nakon ovog jedinstvenog performansa fotografisala sa "kolegom". On joj se izvinio zbog "upada" shvatajući da je bio nepristojan, ali zapravo je raznežio i njeno i srca gledalaca širom sveta.

Liu, poreklom iz Kine, iako je postao junak na društvenim mrežama u rodnoj zemlji, poručio je u medijima da ovo nije potez kojim se ponosi, te da se pevaču na sceni nikada ne treba pridružiti i apelovao da ljudi ne čine ovo što je on uradio.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate i na ovom snimku:

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike