Urnebesna komedija koju režira Nikola Kojo: Šta se desi kad slavski ručak krene po zlu (FOTO)

15.12.2021

12:15

0

Za predstojeće praznike stiže pravi novogodišnji poklon - televizijska mini serija “Čudne ljubavi”, koja će nas prvih dana nove godine uvesti u neverovatne dogodovštine nekoliko generacija

Urnebesna komedija koju režira Nikola Kojo: Šta se desi kad slavski ručak krene po zlu (FOTO)
FIREFLY Promo

Na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško- žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, i šta zaista očekujemo od svog partnera - samo su neke od tema koje će nas razgaliti tokom tri dinamične epizode „Čudnih ljubavi “. 

Za predstojeće praznike stiže pravi novogodišnji poklon -televizijska mini serija “Čudne ljubavi”, koja će nas prvih dana nove godine uvesti u neverovatne dogodovštine nekoliko generacija.

FIREFLY Promo
 

Ova romantična komedija koju je režirao proslavljeni glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1. 2. i 3. januara na Superstar TV, a glavne likove tumačiće Nikola Kojo, Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

- Želeli smo da napravimo nešto što širi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, tip onih filmova ili serija koje gledate za praznike uz svoje najvoljenije i uz prazničnu trpezu. Nikola Kojo i ja, smo se složili smo da želimo priču gde će se i glumci i publika dobro zabavljati, i da to mora da se i vidi i oseti.

Čini mi se da je ta pozitivna energija, optimizam, neophodan u ovim komplikovanim i tmurnim vremenima. Dakle, ambicija ove specijalne, praznične mini serije, je baš to - da vas zabavi i nasmeje. I da nakon toga malo pozitivnije gledate na svet oko sebe. Nadam se da ćemo u tome uspeti - izjavio je Boban Jevtić, kreator i scenarista serije.

Ova romantična komedija, zajednički je projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, a ekskluzivno se emituje na kanalu Superstar TV tokom novogodišnjih praznika.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi