Šta nas sve čeka u decembru na Netfliksu: Povratak Sandre Bulok (VIDEO)

04.12.2021

19:35

0

Od završnice serije "La Casa De Papel" do rediteljskog prvenca Megi Džilenhol, ovo su Netfliksovi aduti za mesec praznika

Šta nas sve čeka u decembru na Netfliksu: Povratak Sandre Bulok (VIDEO)
profimedia-0645753912 - Copyright Sandra Bulok, Profimedia

Posle novembra prepunog noviteta, na Netfliksu nas u decembru čekaju dugoočekivani nastavci serija koje su stekle veliku popularnost, ali i filmovi među kojima su i ozbiljni kandidati za Oskara.

"The Power of the Dog", 1. december

Reč je o vesternu rediteljke Džejn Kempion u kom strogi, ali harizmatični vlasnik ranča zastrašuje novu ženu svog brata, koja je u njihovu kuću došla sa sinom tinejdžerom, a na videlo počinju da izlaze mnoge porodične tajne. 

"La Casa De Papel" (5. sezona, drugi deo), 3. decembar

Izašao je i novi trejler, kao i najave za ono šta nas čeka nakon završetka ove popularne Netfliks serije. 

"The Unforgivable", 10. decembar

U ovom filmu, njen lik izlazi iz zatvora posle odsluženja kazne i pokušava da se ponovo integriše u društvo. Mesto koje je nekad zvala domom, sada je osuđuje, a jedina nada da se iskupi je da pronađe svoju mlađu sestru, koju je ostavila iza sebe.

The Witcher (2. sezona), 17. decembar

Henri Kavil se vraća na male ekrane u dugoočekivanom nastavku hit serije "Veštac", snimljene prema  istoimenim knjigama Andžeja Sapkovskog.

"Emili u Parizu" (2. sezona), 22. decembar

Emili postaje sve bolja u snalaženju u Parizu, ali se i dalje muči sa tamošnjim načinom života. Nakon što je upala u ljubavni trougao sa komšijom i svom prvom drugaricom Francuskinjom, Amerikanka je rešena da se usredredi na posao, koji postaje sve komplikovaniji. 

"Don’t Look Up", 24. decembar

"Mračna kći", 31. decembar

U ovom filmu, u kom glavne uloge igraju Olivija Kolman i Dakota Džonson, profesorka Leda odlazi na godišnji odmor i postaje opsednuta jednom mladom mamom koja se igra sa svojom ćerkom na plaži. Kako se zbližava sa ovom mladom ženom i njenom neobičnom porodicom, ona počinje da se seća mnogih trauma iz sopstvene prošlosti…

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike