Praznični dani za ljubitelje čitanja: Veliki popusti i novi naslovi na policama knjižara

26.11.2021

08:43

0

Autor: M. Cukić

Samo na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u ponudi su atraktivni kompleti, te ukoliko svoju biblioteku želite da obogatite nagrađenim knjigama, onda su za vas pravi izbor kompleti "Nobelova nagrada", "Ninova nagrada" ili "Romani godine"

Praznični dani za ljubitelje čitanja: Veliki popusti i novi naslovi na policama knjižara
Copyright Pixabay

Četvrti petak u novembru se od sredine 20. veka naziva crnim, jer od tog dana počinje sezona prazničnog šopinga i sniženih cena.

Ovaj datum iz godine u godinu poprima sve veće razmere i proglašava se praznikom kupovine, kada mnogi uspevaju da uz velike popuste obezbede novogodišnje poklone i obraduju drage osobe.

Na sajtu delfi.rs akcija "Black Friday" traje do nedelje 28. novembra. Pored sniženja od 20% na celokupan gift program i naslove stranih izdavača, određeni naslovi i gift artikli biće na sniženju od čak 50%. Na proizvode na akciji ne važe Delfi Premium popusti.

Pixabay
 

Delfi knjižare obeležiće Black Friday od petka 26. novembra do nedelje 28. novembra sniženjem od 20% na celokupan gift program i naslove stranih izdavača.

Na popustu će se naći sjajni proizvodi ekskluzivnih dobavljača među kojima ćete pronaći agende i kalendare za 2022. godinu, najnovije manga i Dizni artikle, memorabilije iz najgledanijih serija i filmova („Naruto“, „Dina“, „Prijatelji“, „Hari Poter“, „Gospodar prstenova“, Marvelovi i DC junaci), rančeve, retro artikle, kao i odličan izbor domaćih dobavljača gifta. 

Takođe, samo na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u ponudi su atraktivni kompleti knjiga, i to po specijalnim cenama. Ukoliko svoju biblioteku želite da obogatite nagrađenim knjigama, onda su za vas pravi izbor kompleti "Nobelova nagrada", "Ninova nagrada" ili "Romani godine".

Promo/Laguna
 

Ljubiteljima trilera preporučujemo komplete "Majstori napetosti", "Psihološki trileri" i "True crime", u kojima se nalaze priče pune neverovatnih uzbuđenja, napetosti i obrta. Komplet "Kratka proza" savršen je za ljubitelje priča.

Komplet „Srednjovekovna Srbija“ je za one čitaoce koji žele da se upoznaju sa životom i radom slavnih i značajnih srpskih vladara koji su obeležili svoje doba, a u kompletu "Igre sudbine" nalaze se knjige o odrastanju, bolnom detinjstvu i slomljenim domovinama, ali i o divljoj borbi između zavodljive fantazije, o ličnoj slobodi i večnih zahteva porodice, društva i istorije.

Između 29 vrhunskih kompleta izaberite komplet po svojoj čitalačkoj meri i uživajte u čitanju!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike