Miloš Timotijević u društvu vučice sa Volstrita: Iz Holivuda na snimanje serije „Besa“

08.06.2021

09:38 >> 10:11

0

Autor: Dejan Ćirić

Detalje o ulozi Katarine Čas producenti za sada drže u tajnosti

Miloš Timotijević u društvu vučice sa Volstrita: Iz Holivuda na snimanje serije „Besa“
Copyright Promo/Besa

Glumac Miloš Timotijević uslikan je u društvu atraktivne slovenačke glumice Katarine Čas koja, pored regionalne, gradi i uspešnu svetsku karijeru. Njena uloga bivše striptizete Šantel u, sada već klasiku, slavnog reditelja Martina Skorsezea „Vuk sa Volstrita“ nikoga nije ostavila ravnodušnim. U čuvenoj sceni ovog hita Katarina stoji pred svojim partnerima, Leonardom Dikaprijem i Margo Robi, u plavom donjem vešu, oblepljena samo svežnjevima papirnih novčanica.

Promo / Besa

Njena sledeća velika američka produkcija bila je serija „Berlin Station“ koja prikazuje dogodovštine agenata američke tajne službe u njihovoj kancelariji u prestonici Nemačke.

Katarina Čas je novo pojačanje glumačke postave druge sezone serije „Besa“ u kojoj joj je jedan od partnera Miloš Timotijević. Više o njenoj ulozi producenti za sada drže u tajnosti, navodeći da su veoma zadovoljni kako se Katarina uklopila u ekipu.

Promo / Besa

Budući da je ulogama u svojoj holivudskoj karijeri već bila na obe strane zakona, ostaje nam da sačekamo premijeru „Bese 2“ na Superstar TV kanalu i saznamo kom klanu su producenti ovoga puta priklonili lepu plavušu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike