Svetska ekskluziva u Beogradu: Whitesnake i Dejvid Koverdejl turnejom završavaju karijeru

22.11.2021

12:06

0

Autor: M. Cukić

"Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina. Vreme je da stavim tačku na pet dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć", poručio je legendarni pevač

Svetska ekskluziva u Beogradu: Whitesnake i Dejvid Koverdejl turnejom završavaju karijeru
profimedia-0295939860 - Copyright Profimedia

Legendarni pevač i frontmen, Dejvid Koverdejl rešio je da 2022. godine okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake.

Iako su im poslednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom! A kraj nije kraj – bez Beograda!

Maestralni Dejvid Koverdejl, poznat po fantastičnom glasu i multiplatinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere:

- Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6. jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina - čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju. Vreme je da stavim tačku na pet dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!

Profimedia
 

Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti od srede 24. novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu - jedino na Tašmajdanu će Koverdejlov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glen Hjuz, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea.

Profimedia
 

Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i besplatno testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike