Rolingstonsi odali počast Čarliju Votsu: Emotivni video i ostvarivanje poslednje želje slavnog bubnjara

29.08.2021

09:46 >> 09:57

0

Roni Vud je na Tviteru podelio sliku Votsa uz poruku Volim te, moj dragi blizanče – mnogo ćeš mi nedostajati – najbolji si

Rolingstonsi odali počast Čarliju Votsu: Emotivni video i ostvarivanje poslednje želje slavnog bubnjara
Copyright Čarli Vots / AP Photo/Mark Lennihan

Članovi Rolingstonsa su na zvaničnim nalozima benda na društvenim mrežama objavili video u čast nedavno preminulog bubnjara, Čarlija Votsa.

Smrt Čarlija Votsta je objavljena 24. avgusta, samo nekoliko nedelja pošto je otkrio da se neće pridružiti članovima benda tokom američke turneje jer se oporavlja od medicinskog zahvata.

Čarli Vots / AP Photo/Chris Pizzello

Kit Ričards, Mik Džeger i Roni Vud – objavili su pojedinačne oproštajne poruke posle Votsove smrti, ali su sada i na zvaničnom nalogu benda objavili video-spot posvećen preminulom kolegi, piše RTS.

U dvominutnom videu dati su kadrovi iz celokupne Votsove karije u “Stonsima” koja je trajala skoro 60 godina.

Među brojnim fotografijama i snimcima u spotu je dato i kako se Vots priseća da je 1963. godine kada se pridružio “Rolingstonsima” mislo da će to trajati samo godinu dana. Tu je i snimak kako baca palice u publiku pošto ga je Džeger predstavio kao “The Wembley Whammer”.

Čarli Vots, kao jedan od najodmerenijih članova benda, pojavljuje se u pomenutom spotu odeven u elegantna odela šivena po meri što je bio njegov zaštitni znak.

Omaž se završava slikom Votsovih bubnjeva sa natpisom “zatvoreno” koji visi iznad. Istu fotografiju je u svojoj oproštajnoj poruci posle Votsove smrti objavio i Kit Ričards, a Džeger se u svojoj objavi odlučio za fotografiju nasmejanog prijatelja.

Rolingstonsi, Profimedia

Vud je na Tviteru podelio sliku Votsa uz poruku “Volim te, moj dragi blizanče – mnogo ćeš mi nedostajati – najbolji si.”

“Rolingstonsi” bi sledećeg meseca trebalo da krenu na turneju po Sjedinjenim Državama, a njihov predstavnik je potvrdio da će se turneja odvijati po utvrđenom planu uprkos Votsovoj smrti, koji i nije trebalo da bude sa njima.

Pročitajte još

U stranim medijima objavljena je vest o planovima rokera da odaju počast preminulom muzičaru na toj muzičkoj turneji.

– Bend želi da napravi šou i posveti ga Čarlijevom životu. On im je bio kao brat, a znaju da mu ne bi bilo drago kada bi otkazali turneju. Čarli im je dao svoj blagoslov da otputuju bez njega nakon njegove operacije i nastavak turneje je bila njegova želja – ispričao je izvor blizak članovima benda za strane medije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike