Objavljen poslednji trejler za nastavak serije "Seks i grad": Jedan trenutak posebno emotivan za fanove (VIDEO)

13.11.2021

13:16

1

Autor: M. Cukić

Priča će pratiti živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima, te pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere...

Objavljen poslednji trejler za nastavak serije "Seks i grad": Jedan trenutak posebno emotivan za fanove (VIDEO)
seks i grad 2 - Copyright Printscreen / Youtube

Objavljen je poslednji trejler za nastavak serije "Seks i grad" koja će premijerno biti prikazana 9. decembra na HBO Max.

Nova serija s već dobro poznatim likovima nazvana je "And Just Like That..." ("I tek tako"), prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u kultnoj seriji, a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima, te pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere.

Posebno emotivno za fanove je deo u trejleru gde se pojavljuje nedavno preminuli glumac Vili Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda Bleča.

Printscreen / Youtube
 

Nova Max Original serija "I tek tako", novo poglavlje kultne HBO serije "Seks i grad", imaće premijeru 9. decembra, kada stižu prve dve epizode, a svakog idućeg četvrtka izlaziće po jedna epizoda, od ukupno 10, stoji u najavi.

Od izvršnog producenta Majkla Patrika Kinga, serija "I tek tako" prati Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) na putu od komplikovane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još komplikovanije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike