“Seks i grad” ponovo na malim ekranima: Nastavak serije bez jedne od glavnih glumica

11.01.2021

10:23 >> 14:13

0

Autor: Dejan Ćirić

U Njujorku će se snimiti novi serijal od 10 epizoda pod nazivom I tek tako

“Seks i grad” ponovo na malim ekranima: Nastavak serije bez jedne od glavnih glumica
Copyright Seks i grad Profimedia

“Seks i grad” je serija koja je vrlo brzo osvojila svet i postala kultni klasik. Emitovala se od 1998. do 2004. godine, i reprizirana je nekoliko puta. Na osnovu nje snimljena su i dva filma 2008. i 2010. godine. Sada je potvrđeno da se čuvene Njujorčanke vraćaju na male ekrane, ali bez jedne bitne članice, prenosi Objektiv.

Objavljen je prvi trejler za novu seriju koja će nositi naziv “I tek tako” i u kojoj ćemo videti šta omiljene junakinje rade u svojim pedesetim. Seriji se vraćaju Sintija Nikson (Miranda), Sara Džesika Parker (Keri) i Kristin Dejvis (Šarlot).

Profimedia

Nažalost, u nastavku nećemo gledati mnogima omiljenu junakinju Samantu. Glumica Kim Katral je ipak odlučila da se ne vrati televizijskom liku koji ju je proslavio. Ova informacija je razočarala mnoge fanove koji su se radovali povratku serije na male ekrane.

Pročitajte još

– Nova serija će biti zasnovana na knjizi Kendas Bušnel “Seks i grad”, kao i na originalnoj seriji Derena Stara. Radnja prati Keri, Mirandu i Šarlot koje su ušle u petu deceniju života, njihovi životi su još komplikovaniji, a prijateljstvo još jače. Snimiće se 10 epizoda koje će trajati po pola sata. Mesto radnje je, naravno, Njujork – stoji u zvaničnom saopštenju striming servisa HBO Max.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike