Mi ne stvaramo čudovište, mi stvaramo boga: Horor „Rogovi“ u domaćim bioskopima (VIDEO)

28.10.2021

11:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovaj film nadilazi žanr strave i užasa i nudi dublju mitološku priču koja svojom mistikom vuče gledaoce da budu uključeni i prisutni uprkos originalnim i jezivim bićima

Mi ne stvaramo čudovište, mi stvaramo boga: Horor „Rogovi“ u domaćim bioskopima (VIDEO)
Rogovi 2 - Copyright Fillm "Rogovi" Promo/MCF

Novi horor film „Rogovi“ reditelja Skota Kupera i producenta Giljerma del Tora od danas je u bioskopima širom zemlje.

Ovaj uspešni dvojac svojim najnovijim ostvarenjem nadilazi žanr strave i užasa i nudi dublju mitološku priču koja svojom mistikom vuče gledaoce da budu uključeni i prisutni uprkos originalnim i jezivim bićima.

Promo / MCF
 

U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat koji je šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta.

U ovom hororu, obavijenom misterijom i sa elementima drame, glavne uloge tumače Keri Rasel i Džesi Plemons koji je ove godine igrao zlog kapetana broda u Diznijevom igranom filmu „Avantura u džungli“.

Reditelj Skot Kuper domaćoj publici je poznat zahvaljujući filmu „Crna misa“, u kome glavne uloge tumače Džoni Dep i Dakota Džonson (triologija „Pedest nijansi“).

Promo / MCF
 

Čuveni producent Giljermo del Toro („Oblik vode“, „Aleja noćnih mora“), je o svom producentskom delu rekao:

- Vendigo ima vrlo specifične znakove koje morate slediti. Rogovi su, na primer, neophodni. Rekao sam da moramo zapamtiti da ne stvaramo čudovište, mi stvaramo boga. Dakle, dizajn mora imati elemente koji su potpuno neprirodni, koji su gotovo nadrealni ili apstraktni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike