Ritualno krvoproliće se nastavlja: Poslednji lov na Majkla Majersa u filmu "Noć veštica ubija" (VIDEO)

12.10.2021

13:21

0

Horor ostvarenje Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi Džejmi Li Kertis, je 2018. godine ostvario neverovatan uspeh na blagajnama, a nastavak stiže u domaće bioskope

Ritualno krvoproliće se nastavlja: Poslednji lov na Majkla Majersa u filmu "Noć veštica ubija" (VIDEO)
017 - Copyright Promo / Taramount film

Film "Noć veštica ubija" stiže u domaće bioskope u četvrtak, 14. oktobra.

Kultni horor premijerno je prikazan davne 1978. godine, kada je doneo svetsku slavu glumici Džejmi Li Kertis, i jednu od najpopularnijih saga ovog žanra u istoriji svetske kinematografije.

Promo / Taramount film
Film "Noć veštica ubija"

Horor ostvarenje Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi Li Kertis, je 2018. godine ostvarilo neverovatan uspeh na blagajnama, zaradio više od 250 miliona dolara širom sveta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi, postavljajući novi rekord za najveće vikend otvaranje u istoriji horor filma u kojem glumi žena.

Džejmi Li Kertis/Profimedia
Džejmi Li Kertis "Noć veštica ubija"

A Noć veštica kada se Majkl Majers vratio još nije gotova...

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, verujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.

Promo / Taramount film
Film "Noć veštica ubija"

Ali kada Majkl uspe da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Promo / Taramount film
Film "Noć veštica ubija"

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživela Majklov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvek.

Zlo umire večeras...

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike