Ako ovako izgleda kraj sveta, makar imamo sedišta u prvom redu: Marvelov spektakl „Večni“ uskoro u bioskopima (VIDEO)

22.10.2021

17:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Deset novih lica, deset novih energija, deset novih moći koje svojom različitošću doprinose snazi superheroja koji će ući u legendu

Ako ovako izgleda kraj sveta, makar imamo sedišta u prvom redu: Marvelov spektakl „Večni“ uskoro u bioskopima (VIDEO)
MES7050_comp_v151.1034_R2_COMP - Copyright Film "Večni" Promo/MCF

Po glumačkoj ekipi koja ga čini, po radnji filma, po studiju iz koga dolazi, film „Večni“ se može nazvati filmom godine. Na veliko platno bioskopa širom Srbije dolazi novi tim Marvelovih superjunaka predvođenih Selmom Hajek i Anđelinom Džoli, koji se suprotstavljaju zlu planete Zemlje. Deset novih lica, deset novih energija, deset novih moći koje svojom različitošću doprinose snazi superheroja koji će ući u legendu.

Film "Večni" Promo/MCF
 

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina. Njih okupljaju Božanski (Celestials), da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Film "Večni" Promo/MCF
 

Rediteljka filma Kloi Žao poznata je po svojim artističkim filmovima kao što je „Zemlja nomada“, te je spoj sa univerzumom superheroja za celu glumačku postavu pravo osveženje.

Selma Hajek ističe:

- To nije uobičajeno mesto, nije snimano kao inače, nije tipična ekipa.

Film "Večni" Promo/MCF
 

Ostvarenje “Večni“ je smešteno u period pet godina nakon događaja iz filma „Osvetnici: Kraj igre“.

Film je svoju svetsku premijeru imao ove nedelje u Los Anđelesu, gde je zavidna glumačka ekipa prošetala crvenim tepihom predvođena rediteljkom, dok su prisutne pozdravili Anđelina Džoli koja igra Tenu, Selma Hajek u ulozi vođe Večnih Ajak, Ričard Maden, Kit Harington, Džema Čen koja je otelotvorila snažnu Sersi, Kumail Nandžiani u ulozi Kinga, kao i Lia Mekhju, Brajan Tajri Henri, Lori Ridlof , Beri Kiofen i Don Li.

Anđelina Džoli u filmu Večni / Promo/MCF
 

Novi Marvelov spektakl od 11. novembra stiže u bioskope širom naše zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike