Poslednji film Marka Živića inspirisan ubistvom Tijane Jurić (VIDEO)

23.10.2021

11:55

0

Autor: M. Cukić

Živić igra Lazara Nedeljkovića, oca jedne od nestalih devojčica, a pored njega uloge su ostvarili i Nataša Ninković, Radivoje Bukvić, Vanja Ejdus...

Poslednji film Marka Živića inspirisan ubistvom Tijane Jurić (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poslednji film koji je snimio prerano preminuli glumac Marko Živić bio je "48 sati i 1 minut" čiju premijeru nažalost nije dočekao.

U pitanju je priča koja je inspirisana slučajem 15-godišnje Tijane Jurić, koja je pre šest godina oteta, mučena i ubijena.

Autor, korediteljka, scenaristkinja i glavna glumica ovog filma je Sanja Rajačić koja u Holivudu gradi karijeru kao Sonia Alexa.

Printscreen/YouTube
Marko Živić i Nataša Ninković u filmu "48 sati i 1 minut"

- Marko glumi Lazara Nedeljkovića, oca jedne od nestalih devojčica. On je umetnička duša, puna ljubavi, koja meni predstavlja figuru oca, kog sam nedavno izgubila. Njegov najveći porok je alkohol, sa kim vodi bitku dugo, pogotovo nakon nestanka ćerkice Mile - ispričala je Rajačićeva u intervjuu za Nova.rs

Pored Marka Živića i Sanje, glume još i Nataša Ninković, Radivoje Bukvić, Vanja Ejdus, Vanja Milačić, Branka Pujić i drugi.

Premijera filma "48 sati i 1 minut" trebalo bi da bude zakazana uskoro.

Marka Živića poslednjih godina publika je pratila u zapaženim projektima poput serija "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu", "Psi laju, vetar nosi", a u toku je i serija "Branilac" u kojoj je odigrao jednu od uloga. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike