Karneval za bebe u Beogradskoj filharmoniji: Najlepši koncerti za najmlađe

18.10.2021

10:31

0

Autor: M. Cukić

Povodom veoma traženih "koncertića", Filharmonija dočekuje malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti

Karneval za bebe u Beogradskoj filharmoniji: Najlepši koncerti za najmlađe
Promo / Marko Đoković

Beogradska filharmonija ponovo otvara svoja vrata specijalno za bebe povodom koncerata koji su zakazani za 25, 26. i 27. oktobar od 11 i 12.30 časova.

Za bebice od njihovih prvih dana do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar svira "Karneval životinja", K. Sen Sansa, zajedno sa klavirskim duom "VooDoo" pod upravom dirigenta Ivana Markovića. Ulaznice su u prodaji od 20. oktobra na blagajni Beogradske filharmonije, kao i preko filharmonijskog online sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca.

Promo / Marko Đoković
 

Povodom najomiljenijih i veoma traženih "koncertića", Beogradska filharmonija dočekuje malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti. Kao i na prethodnim koncertima, očekuju se "gu-gu, ga-ga" ovacije i mnogo zabave kako za bebe tako i za njihove roditelje.

Promo / Marko Đoković
 

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga od strane Društva Srbije za odnose s javnošću, Marketing mreže i Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

Promo / Marko Đoković
 

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrdu o potpunoj vakcinaciji; potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom Kovid-19; potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19, (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).

BONUS VIDEO

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti