Intrigantan i uznemirujući portret poslednje ikone 20. veka: Novo izdanje knjige „Dajana: Njena ispovest“

17.10.2021

08:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Senzacionalna biografija princeze Dajane sa materijalima iz neobjavljenih intervjua i novim saznanjima o njenom životu i tragičnom kraju

Intrigantan i uznemirujući portret poslednje ikone 20. veka: Novo izdanje knjige „Dajana: Njena ispovest“
Princeza Dajana/Profimedia

Jedan od Laguninih favorita na ovogodišnjem Sajmu knjiga, koji nažalost neće biti održan, trebalo da je bude i delo „Dajana: Njena ispovest“, Endrua Mortona. Ipak, zainteresovani čitaoci će knjigu moći da pronađu na Sajamskim danima koji traju do 31. oktobra, u svim Laguninim i Delfi knjižarama.

U pitanju je senzacionalna biografija princeze Dajane sa materijalima iz neobjavljenih intervjua i novim saznanjima o njenom životu i tragičnom kraju.

Iznenadna i tragična smrt princeze Dajane navela je svet da se zapita koliko je ova jedinstvena žena značila svima nama. Ovo novo izdanje njene životne priče koje uključuje i Dajanina sećanja, kao i nove detalje o događajima povezanim sa njenom smrću dirljivo pojačava utisak koji je ostavila u našim srcima.

Nikada ranije nijedan član najužeg kruga kraljevske porodice nije govorio tako iskreno i surovo o svom nesrećnom braku, odnosu sa kraljicom, neverovatnom životu u kući Vindzora, svojim nadama, strahovima i snovima.

Promo/Laguna
 

 

Od bajkovitog venčanja i rođenja sinova do zapanjujuće propasti braka, Dajanin blistav ali tragičan život opčinio je milione ljudi. Uprkos tragedijama, bolestima i depresiji, ona nikada nije posustala u svojoj posvećenosti manje srećnima, kao ni u rešenosti da obezbedi bolji život sebi i svojim sinovima.

Čitajući ovu upečatljivu knjigu, u kojoj Morton razmatra Dajanino nasleđe i njen značaj u okvirima moderne kraljevske porodice, najbliže ćemo prići njenoj autobiografiji – trajnom i moćnom svedočanstvu o njenom duhu i hrabrosti.

„Duboko lična, iskrena i povremeno šokantna ispovest. (Sunday Times)

„Uverljiv, intrigantan, ali i uznemirujući portret ’poslednje ikone XX veka’.“ (Daily Telegraph)

„Morton Dajanine postupke stavlja u širi kontekst i pruža izuzetan prikaz ove neizbrisive ličnosti.“ (Publishers Weekly)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti