"Mesto u 9. redu će zauvek biti tvoje svakog petka": Umetnici se emotivnim porukama opraštaju od Ivana Tasovca

30.09.2021

10:54

0

"Neke snove smo ostvarili, al' onaj jedan nisi dočekao. Nadam se da ćemo bar mi koji ostajemo dočekati. Putuj s anđelima i za nas ne brini", napisala je Ksenija Milošević

"Mesto u 9. redu će zauvek biti tvoje svakog petka": Umetnici se emotivnim porukama opraštaju od Ivana Tasovca
Ivan Tasovac - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac preminuo je sinoć, iznenada, u 55. godini. Kolege i prijatelji ostali su zatečeni i potreseni zbog njegovog preranog odlaska, te se na društvenim mrežama uz prigodne reči i poruke opraštaju.

Njegova saradnica, violinistkinja Ksenija Milošević objavila je zajedničku fotografiju i napisala:

- Za 20 godina, od nastanka ove slike, svašta smo prošli. Svega je bilo, žurki, smeha, pevanja, svađanja, maštanja, svašta nešto životno i lepo i ružno - napisala je ona na Instagramu i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Neke snove smo ostvarili, al' onaj jedan nisi dočekao. Nadam se da ćemo bar mi koji ostajemo dočekati. Putuj s anđelima i za nas ne brini, a tvoje mesto u 9. redu će zauvek biti tvoje svakog petka - dodala je Ksenija.

Antonio Ahel/ATAImages
Ksenija Milošević

Podsetimo, ništa ranije tokom jučerašnjeg dana nije ukazivalo da će kraj biti tragičan. Tasovac je imao uobičajen dan, ni po čemu drugačiji od mnogih prethodnih. Sa prijateljima je igrao basket, što je često radio, s obzirom na njegovu ljubav prema košarci. Kako pišu domaći mediji, sve je bilo u redu, osećao se dobro, ali kada se vratio kući, iznenada mu je pozlilo. Reagovala je Hitna pomoć, pokušana je reanimacija, ali nažalost, bez uspeha.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike