Nikola Đuričko u Netfliksovom hitu: Objavljen novi tizer za „Stranger things 4“ (VIDEO)

15.08.2021

13:30 >> 12:19

0

Autor: Dejan Ćirić

Naš glumac igra otkačenog švercera i šaljivdžiju koji uživa u lošem humoru i hrskavom puteru od kikirija jednako koliko i u novcu

Nikola Đuričko u Netfliksovom hitu: Objavljen novi tizer za „Stranger things 4“ (VIDEO)
Copyright Nikola Đuričko/ATA Images/Stefan Tomašević

Još uvek nema mnogo informacija o četvrtoj sezoni serije “Stranger Things” (Čudne stvari), ali je Netflix konačno objavio prvi tizer, iako zvanični trejler još nije predstavljen fanovima.

Iako je već snimljena, serija je zbog pandemije morala da bude odložena. Netflix je najavio da ćemo je gledati tek sledeće godine, a tačan datum je za sada nepoznat.

Serija “Stranger things” Profimedia

Radnja nove sezone za sada se čuva u tajnosti. Ako možemo da nagađamo na osnovu do sada objavljenih tizera, Eleven se nalazi u ludnici, a svima omiljeni Hoper se vraća, iako su ljudi mislili da je ubijen, prenosi headliner.rs.

U ovom nastavku se pojavljuje i naš glumac Nikola Đuričko koji igra Rusa Jurija, otkačenog švercera i šaljivdžiju koji uživa u lošem humoru i hrskavom puteru od kikirija jednako koliko i u novcu.

Nikola Đuričko ATA Images/Antonio Ahel

– Uloga je lepa i upečatljiva, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu, nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti – rekao je ranije Đuričko o svom angažmanu u ovoj seriji.

Pročitajte još

Uz Đurička, među novim glumcima su i Tom Vlašiha, najpoznatiji domaćoj publici iz “Igre prestola“ i Robert Englund, glumac koji je otelotvorio Fredija Krugera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike