Pozorište “Pinokio” nastavlja sa igrom

27.11.2020

06:33 >> 09:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Četiri predstave biće izvedene tokom predstojećeg vikenda

Pozorište “Pinokio” nastavlja sa igrom
Copyright Pixabay

Pozorište lutaka “Pinokio” na Novom Beogradu i ovog vikenda nastavlja da igra svoje predstave u standardnim terminima od 12 i 17 sati, što se sasvim uklapa u nove mere Vlade Srbije da se ustanove kulture zatvore u 18 časova, naveli su iz tog dečjeg pozorišta

U subotu 28. novembra, od 12 časova na repertoaru je komad “Tužni psić” u režiji osnivača ovog teatra Živomira Jokovića, prema priči Zdenjeka Florijana, a od 17 sati igraće se “Šešir pun boja” po tekstu i režiji Ivane Koraksić.

Nedelja je rezervisana za čuvenu bajku „Aladinova čarobna lampa” u režiji Nikole Zavišića, od 12 sati, dok je u 17 časova na repertoaru simpatična edukativna predstava “Karijus i baktus” reditelja Stevana Bodrože, prema tekstu Tubjerna Egera.

Iz direkcije teatra napominju da je došlo do izmene u repertoaru za ovaj vikend iz čisto tehničkih razloga, tako da planirane predstave “Pustolovine Tila Vragolana” i “Cvrčak i mrav” ne mogu biti izvedene.

U ovom teatru bezbednost publike je na prvom mestu i preduzete su sve mere zaštite: obavezno nošenje maski u sali, razmak između saedišta je dva metra, a na ulazu se obavlja dezinfekcija ruku i merenje temperature.

PROČITAJTE JOŠ: Čarolija još uvek traje: “Alisa u zemlji čuda” napisana pre 155 godina – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike