Filmski maraton u bioskopima: Najgledaniji naslovi na velikom platnu

13.01.2021

12:13 >> 13:56

0

Od 14. do 20. januara biće prikazan veliki broj ostvarenja za filmofile svih generacija, od animacije, horora, trilera do najlepših prazničnih priča

Filmski maraton u bioskopima: Najgledaniji naslovi na velikom platnu
Copyright Foto: Pixabay (Ilustracija)

Praznična euforija u bioskopima i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene junake na velikom platnu, te će od 14. do 20. januara biti organizovan filmski maraton!

Ljubitelji animiranih avantura uživaće u naslovima poput duhovitog i vizuelno očaravajućeg filma „Grinč“ 2D koji može da se pogleda i u MX4D verziji, kao i porodičnoj prazničnoj komediji “Deda Mraz i kompanija” na čelu sa sjajnom ekipom za sinhronizaciju – Nikolom Kojom, Bojanom Perićem i Jelenom Tomašević, te animirane avanture „Vreme je za sankanje“ i „Kućni patuljci“. Sinhronizovanu animaciju „Patrolne šape“, najmlađa publika može da pogleda u Cineplexx Ušće bioskopu.

Romantični naslovi su za svaku priliku, a izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočaraće božićnu priču u filmu „Prošlog Božića“ u kojem igra i Emilija Klark i naš proslavljeni glumac Boris Isaković.

Na repertoaru su i komedije “Sluga” sa Milošem Bikovićem, “Rat sa dekom” sa Robertom De Nirom, sjajan triler “Prevodioci”, te akciona avantura koju predvodi Dvejn Džonson u filmu „Džumandži“. Za ljubitelje horora izdvojeni su “Tiho mesto” i “Nevidljivi čovek”.

– Bioskopi su mesto opuštanja i pravi izbor za bezbednu i razigranu zabavu. Cena ulaznice od 250 dinara odnosi se na odabrane filmove, a  projekcije u Sinepleks bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa – poručuju iz Senepleks bioskopa.

Pročitajte još

Na repertoaru je i dugo najavljivani “Jakari i veličanstveno pero“, adaptirana priča zasnovana na poznatom francusko-belgijskom stripu.

Ova uzbudljiva animacija govori o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i čini ih svojim prijateljima. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. U sinhronizaciji su učestvovali Kristina Kika Jovanović, Ivan Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Đukić, Anđela Jovanović, Đurđina Radić i Aleksandar Ristoski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike