En Hatavej snimila film o pandemiji u Londonu

15.01.2021

11:43 >> 12:59

0

Snimanje je započelo jesenas kada je Britanija ponovo pojačala ograničenja nakon relativnog zatišja, a sada je dostupan na striming platformi

En Hatavej snimila film o pandemiji u Londonu
Copyright Profimedia

Dok se ostatak sveta zatvarao zbog pandemije, američka zvezda En Hatavej uradila je novi filmski projekat – romantičnu komediju o pljački u Londonu, smeštenu u vreme pandemije koja još uvek besni.

Film „Zaključani“, rezultat truda Hatavejeve i Čivetela Edžiofora, zvezde „12 godina ropstva“, dostupan je na HBO Maks, a govori o paru na ivici raskida, sve dok se zbog epidemioloških mera ne nađu “zaglavljeni” u Londonu. Frustracija zbog njihovog prisilnog zajedničkog života i niza preokreta, pretvaraju se u plan krađe dijamanta iz robne kuće “Herods”.

Snimanje je započelo jesenas kada je Britanija ponovo pojačala ograničenja nakon relativnog zatišja. Veoma se žurilo da se sve završi pre novog zaključavanja i da se film izbaci dok je tema aktuelna.

Pročitajte još

– Čudna je stvar snimati film sa svima u maskama. Ima ljudi kojima nisam uopšte ni video čitavo lice. Verovatno ću jednog dana proći pored njih na ulici, a oni će se pokriti i ja ću reći – a to si ti – kazao je Edžiofor za Rojters.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike