Filmsko „Veče za dame“ uz „Dublerku“ i Dru Barimor u dvostrukoj ulozi

19.01.2021

06:33 >> 13:08

0

Autor: Dejan Ćirić

Najnovija holivudska komedija biće prikazana u Kombank dvorani 21. januara

Filmsko „Veče za dame“ uz „Dublerku“ i Dru Barimor u dvostrukoj ulozi
Copyright Profimedia

Tradicionalno filmsko “Veče za dame” biće održano u četvrtak, 21. januara od 19 časova u beogradskoj Kombank dvorani uz premijeru najnovije holivudske komedije “Dublerka” sa Dru Barimor u glavnoj ulozi.

Zvezda filma Dru Barimor ovde igra dvostruku ulogu – glumice i dublerke, a proslavila se kao sasvim mala devojčica 80-ih godina u hit filmovima “E.T.“ Stivena Spilberga i “Vatrene lopte” prema romanu Stivena Kinga.

Profimedia

Film nam govori o ne tako aktuelnoj glumici Kendi koja, uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristi Paulu kao dublerku za sve stresne delove svog života. Ali, Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu, dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Pročitajte još

Rediteljka Džejmi Babit osim dva zapaženija filma – “Ja sam navijačica” i “Tišina”, karijeru je pretežno bazirala na režiranju popularnih TV serija poput “Ružna Beti”, “Malkolm u sredini”, “Reži me”, “Alias” i mnogih drugih.

Komedija “Dublerka” u distribuciji kuće Taramount od četvrtka će se prikazivati u svim većim bioskopima širom Srbije, kao i u regionu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike