Miloš Biković o novoj funkciji u filmskoj umetnosti: Oslanjam se na svoje iskustvo

09.02.2021

15:58 >> 15:09

0

Uz svoje starije kolege pokušaću da doprinesem poboljšanju uslova za našu industriju, sve filmske radnike i kulturu uopšte, kazao je glumac

Miloš Biković o novoj funkciji u filmskoj umetnosti: Oslanjam se na svoje iskustvo
Miloš Biković - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Na jučerašnjoj sednici Predsedništvo Grupacije za kinematografiju jednoglasno je izabralo Miloša Bikovića na mesto predsednika, umesto glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, a tim povodom, glumac kaže da mu je čast i da će se potruditi da doprinese poboljšanju uslova u kulturi.

– Počastvovan sam što sam postao predsednik Grupacije za kinematografiju pri Privrednoj komori Srbije i drago mi je što me je na to mesto predložio moj dugogodišnji prijatelj i kolega Dragan Bjelogrlić – istakao je Biković.

Stefan Tomasevic/ATAImages.

On veruje da će u narednom periodu imati mogućnost da se osloni na svoje iskustvo koje, kako kaže nije veliko, ali nije ni zanemarljivo.

– Uz svoje starije kolege pokušaću da doprinesem poboljšanju uslova za našu industriju, sve filmske radnike i kulturu uopšte – izjavio je Biković.

Pročitajte još

Filmski producenti, distributeri, prikazivači i pružaoci producentskih usluga konstituisali su Grupaciju kinematografije pri Privrednoj komori Srbije 2014. godine, s ciljem da bude “jedinstvena adresa za sve probleme filmske umetnosti i industrije”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike