Koncert u čast grupe EKV u Kolarčevoj zadužbini

13.02.2021

12:48 >> 16:41

0

Nastupa IQV - EKV tribute bend sa sjajnim gostima - Vasil Hadžimanov, Aleksandar Jovanović - Šljuka, Dušan Murišić i Marko Milivojević koji je svirao u o

Koncert u čast grupe EKV u Kolarčevoj zadužbini
Copyright Printscreen/Youtube

Koncert u čast grupe EKV, koji će izvesti IQV – EKV tribute bend, biće održan na Kolarcu u subotu 26. februara, sa početkom u 19 časova.

Ovo specijalno veče upotpuniće i sjajni gosti – Vasil Hadžimanov (klavir), Aleksandar Jovanović – Šljuka (klavir), Dušan Murišić (truba) i Marko Milivojević (bubanj) koji je svirao u originalnoj postavi EKV od 1990-1994. godine.

Promo/Dragoslav Nedić

Publika će imati prilike da se podseti vanvremenskih pesama i tekstova legendarne grupe čiji je rad ostavio trag u istoriji muzike.

IQV – EKV tribute nastupa u sastavu Bojan Pejčić – vokal, Mario Dimitrijević – gitara, Ivan Živanović – klavijatura, Nenad Vukelić – bas gitara i Dragan Jovanović na bubnjevima.

Pročitajte još

Zbog epidemioloških mera, broj mesta u sali je ograničen, ulaznice su u prodaji od danas u 16 časova, a mogu se kupiti na blagajni Kolarca, kao i na prodajnim mestima tickets servisa. Online kupovina biće moguća i preko linka koji će biti objavljen na zvaničnim stranicama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike