Stižu nam "Zlatni dani" i novi glumački tandem

03.12.2020

15:58 >> 10:26

0

Radnja serije prati mladi par Laleta i Macu koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život

Stižu nam "Zlatni dani" i novi glumački tandem
Copyright Promo / Miša Obradović

Humoristička serija „Zlatni dani“ stiže na male ekrane 14. decembra, a rađena je po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića, u režiji Marka Sopića.

Prema rečima izvršnih producenata Anite Todorović i Nine Radulović ispred “Stella Production”, ovo je priča o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, o nesnalaženju, o dovijanju, o pravu na ljubav koje ne zastareva, baš kao ni pravo na smeh ili suze.

– Priča donosi duh prošlih vremena i na televiziju vraća seriju koja podseća na najbolja humoristička ostvarenja – najavljuje ekipa serije.

Radnja “Zlatnih dana” smeštena je u današnji Beograd i prati mladi par Laleta i Macu (Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović) koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje iz prethodnih brakova imaju decu i taman kada počinju zajednički život i sve deluje idilično, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji svojim problemima, emocijama i dogodovštinama unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu.

Promo / Jelena Simonović

– Upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom, a krilatica serije je “Pravo na ljubav ne zastareva” – poručuju autori.

Publika će pored Kuzmanovića i Krcunovićeve, gledati i Mimu Karadžića kao Laletovog oca Tasu, Dušanku Dudu Glid u ulozi tašte Dragoslave, Snežanu Savić kao Macinu mamu Seku, Aleksandra Radojičića u ulozi Laletovog druga iz detinjstva Zmije, Mladena Sovilja kao komšiju Gugla, Feđu Stojanovića u ulozi poštara, Ljiljanu Stjepanović kao teta Bacu.

Promo / Jelena Simonović

Macinu ćerku Milicu i Laletovog sina Makarončeta igraju mladi glumci Milica Bašić i Amar Ćorović, a ekipi serije su se pridružili i Miloš Đorđević Coka, Maja Šipovac, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Branko Janković, Borka Tomović, Marko Živić, Mladen Andrejević, Eva Ras i još mnogi drugi.

Promo / Jelena Simonović

Serijom “Zlatni dani” nastavlja se trend proizvodnje i emitovanja domaćeg serijskog programa na TV Pink koji je počeo još u prošlo televizijskoj sezoni, a gledaoci će moći da je gledaju od 14. decembra, od ponedeljka do četvrtka u 20 časova na ovoj televiziji.

Pročitajte još: Snima se “Radio Mileva”: Serija okupila sjajnu ekipu glumaca

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike