Ekskluzivna premijera „Dare iz Jasenovca“ večeras na RTS bez mogućnosti odloženog gledanja

20.02.2021

07:34 >> 09:53

0

Autor: Dejan Ćirić

Beogradska bioskopska premijera uz prisustvo autorske i glumačke ekipe, zakazana je za 22. april kada se obeležava 76 godina od proboja poslednjih zarobljenik

Ekskluzivna premijera „Dare iz Jasenovca“ večeras na RTS bez mogućnosti odloženog gledanja
Copyright Promo/MCF

Srpski film „Dara iz Jasenovca“ reditelja Predraga Antonijevića, snimljen uz podršku Filmskog centra Srbije, imaće ekskluzivnu svetsku televizijsku premijeru večeras u 20 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Dara iz Jasenovca istorijska je drama koja je pokrenula lavinu komentara od pozitivnih do negativnih, kako u regionu, tako i u svetu.

Film je premijerno prikazan 25. novembra u Gračanici. Beogradska bioskopska premijera uz prisustvo autorske i glumačke ekipe, zakazana je za 22. april kada se obeležava 76 godina od proboja poslednjih zarobljenika iz logora Jasenovac.

Promo/Dara iz Jasenovca

Film „Dara iz Jasenovca“ snimljen je na osnovu autentičnih svedočanstava preživelih logoraša, a posle zvanične premijere u Beogradu, naći će se na repertoaru bioskopa u Srbiji.

Pročitajte još

Istorijska drama o stravičnim zločinima u Drugom svetskom ratu, od 5. februara sa uspehom se prikazuje u bioskopima širom Amerike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike