Nova Kruela stiže u bioskope: Za sebe kaže da je rođena genijalna, zla i pomalo luda (FOTO+VIDEO)

16.03.2021

15:30 >> 17:48

0

Autor: Dejan Ćirić

Prikazivanje filma Zlica (Cruella), reditelja Krega Gilepsija predviđeno je za kraj meseca maja

Nova Kruela stiže u bioskope: Za sebe kaže da je rođena genijalna, zla i pomalo luda (FOTO+VIDEO)
Copyright Zlica / Promo/MCF

Dobitnica Oskara za film „La La Land“ Ema Stoun tumači glavnu ulogu u najnovijem dugometražnom filmu o prvim buntovnim danima jedne od najozloglašenijih izmišljenih likova poznatog američkog studija „Dizni“. Prikazivanje filma „Zlica“ (Cruella), reditelja Krega Gilepsija predviđeno je za kraj maja.

Promo/MCF

Radnja najnovijeg filma „Zlica“, nadaleko čuvene zlobnice iz starog crtanog filma „101 dalmatinac“, smeštena je u srce Londona sedamdesetih godina prošlog veka u jeku pank pokreta. Obmanama sklona Estela je mlada i  inteligentna devojka, odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Za sebe kaže da je rođena genijalna, zla i pomalo luda. Tumarajući zajedno ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom.

Promo/MCF

Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi upašće u oko modnoj legendi, baronici Von Helman, čiji lik glumi dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju „dama“ pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

Promo / Laurie Sparham, Disney

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za prestižnu nagradu Zlatni globus. Sada, pod rediteljskom palicom Krega Gilespija, poznatog po drami „Ja, Tonja“ koja je ovenčana Oskarom u kategoriji za najbolju sporednu žensku ulogu, u bioskope stiže najnovija krimi komedija koja prati uspon Zlice od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca u „Diznijevom“ carstvu.

Pročitajte još

Pored Eme Stoun i Eme Tompson u glumačkoj ekipi našli su se i Emili Bičam, Mark Strong, Pol Valter Hauzer i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike