Prve reakcije na seriju „Porodica“: Jedan detalj nije tačan

30.03.2021

21:17 >> 11:07

0

Večeras je premijerno prikazana prva od pet epizoda serije Porodica koja je zasnovana na do sada poznatim činjenicama i snimcima o hapšenju Miloševića

Prve reakcije na seriju „Porodica“: Jedan detalj nije tačan
Copyright Mirjana Karanović i Boris Isaković Promo/ "Porodica"

Milionski auditorijum je večeras imao priliku da odgleda prvu epizodu serije „Porodica” koja je oslikala poslednjih 48 sati koje je porodica Milošević provela zajedno neposredno pred hapšenje bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

U ulozi srpskih političara našli su se naši poznati glumci među kojima su se našli Radovan Vujović, Boris Isaković, Mirjana Karanović, Vuk Kostić, Uliks Fehmiu, Svetozar Cvetković, Milan Marić i mnogi drugi. Ovi glumci su u startu pobrali sve pohvale, ne samo zbog načina izvedbe, već i zato što likom podsećaju na aktere priče.

Serija je počela čuvenim govorom Slobodana Miloševića na Ušću 1988, a koji u seriji izgovara Isaković. Potom su prikazani događaji iz vile „Mir” 2001. godine.

Promo / Porodica oznorCOBR

Budnom oku gledalaca nije promakao nijedan detalj, a advokat Slobodana Miloševića Toma Fila se odmah nakon emitovanja prve epizode oglasio i dao svoj komentar.

Kako kaže, njega je Milošević njega upoznao i pre nego što ih je Borka Vučić povezala, kako je to prikazano u seriji:- Bio sam kod Slobe u februaru 2001. Zamolio me je da obavestim one na koje imam uticaj da mu ne diraju decu. Ako treba, njega neka napadaju, a ne decu – rekao je Miloševićev advokat, pišu Novosti.

Nisu izostale ni reakcije korisnika Tvitera koji su podelili svoje impresije i istakli da je Isaković maestralno “skinuo” Miloševića, ali i da je Mirjana Karanović odlično odglumila svaki pokret Mire Marković.

– „Boris Isaković i Mirjana Karanović glumački par godine“, „Oskar za Borisa i Mirjanu. Dovoljna je prva scena“, „Radovan Vujović kao Beba Popović je genijalan“ – samo su neki od mnogih komentara na društvenim mrežama.

– „Moram priznati, posle dužeg vremena, domaća serija na nivou. Porodica – za svaku pohvalu. Uliks briljirao“.

– Od Đinđića su napravili karikaturu, a od Mire plačljivu i strašljivu ženu za koju nije baš pouzdano da je bila takva. Isaković dobro skinuo Slobu – bio je jedan od komentara korisnika Tvitera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike