Marija i Marko Milošević zahtevaju hitan prekid emitovanja serije „Porodica“: Preduzeli drastične korake!

31.03.2021

09:27 >> 13:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda

Marija i Marko Milošević zahtevaju hitan prekid emitovanja serije „Porodica“: Preduzeli drastične korake!
Copyright 24sedam/YouTube

Marija i Marko Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu i traže hitno obustavljanje serije „Porodica“ koja je pre dva dana počela sa emitovanjem, a koja prati poslednja tri dana zajedničkog života njihove porodice.

„Blic“ je došao u posed dokumenata koje su Marija i Marko Milošević poslali putem advokata produkciji „Firefly“ i u kojoj navode da će, ukoliko ne obustave emitovanje serije, snositi odgovarajuće zakonske posledice.

Promo / Porodica

Serija „Porodica“ prikazuje dešavanja uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glavne uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Pročitajte još

Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike