Netflix predstavlja u aprilu: Serije i filmovi od kojih se najviše očekuje

01.04.2021

17:16 >> 05:01

0

Čak i najredovnijim korisnicima potreban je vodič kroz more različitih naslova, ovoga puta izdvojili smo one koje ljubitelji striming servisa dugo najavljuju

Netflix predstavlja u aprilu: Serije i filmovi od kojih se najviše očekuje
Copyright Printscreen / Youtube Netflix

Svakog meseca Netflix redovno objavljuje svoj program za naredni period, a kao i uvek na spisku je mnoštvo novih naslova. Čak i najredovnijim korisnicima potreban je vodič kroz more različitih filmova, serija, dokumentaristike, a mora se priznati da obično kvantitet nadmašuje kvalitet. No, ljubitelji striming servisa uveliko na forumima i društvenim mrežama najavljuju i s nestrpljenjem očekuju pojedine naslove, te smo “osluškujući” njihov ukus odabrali one od kojih se najviše očekuje:

Coven of Sisters (1. april)

U ovoj misterioznoj filmskoj drami iz 17. veka, grupa žena optužena je za nedopustivo vračanje i sada moraju da iskoriste sve svoje moći kako bi izbegle pogubljenje.

 

The Serpent  (2. april)

Serija je nastala na osnovu istinite priče o ozloglašenom serijskom ubici po imenu Charles Sohraj (igra ga Tahar Rahim), koji je tokom 1970-ih postao najtraženiji čovek na svetu. Serija je prvi put lansirana na BBC u Velikoj Britaniji za Novu godinu, i izazvala je dosta kritika gledalaca.

 

Madame Claude (2. april)

Bila je na čelu čuvene mreže luksuzne prostitucije u Francuskoj tokom 1960-ih i 1970-ih godina, sarađivala je sa CIA i postala kultna figura jedne epohe – Fernand Grude, poznatija kao Madam Klod.

Priča filma je smeštena u Pariz šezdesetih godina kada se uticaj Madam Klod širi i izvan sveta prostitucije – sve dok imućna mlada žena ne zapreti da će promeniti sve.

 

Concrete Cowboy  (2. april)

Ricky Staub piše i režira ovaj film koji je debitovao na dodeli nagrada prošle godine. U filmu igraju Idris Elba i Caleb McLaughlin o mladom dečaku koji treba da živi sa svojim otuđenim ocem u Filadelfiji.

 

This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist (7. april)

Dokumentarna serija o tome kako su dva muškarca devedesetih lako ušla u muzej umetnosti u Bostonu, obučeni u policajce. Njihova akcija izazvala je globalnu potragu za nestalim umetničkim delima vrednim više od pola milijarde dolara.

Stowaway (22. april)

Ovaj klaustrofobični naučno-fantastični triler u kome glume Anna Kendrick i Toni Collette već je označen kao veliki hit.

Ubrzo nakon poletanja sa Zemlje, posada svemirskog broda koja je u dvogodišnjoj misiji na Mars, otkriva slučajnog “slepog putnika” na brodu. Sa resursima koji se brzo smanjuju, samo je lekarka (Kendrick), neopčinjena neplaniranim putnikom, glas razuma.

Shadow and Bone (23. april)

Netflix često izbacuje naučno-fantastične serije, a ova je jedna od dugoočekivanih, sudeći prema fanovima. Zasnovana na popularnim romanima Leigh Bardugo, ova fantastično-avanturistička serija smeštena je u imaginarno Kraljevstvo Ravka. Kraljevstvom se širi mrak i zastrašujuća stvorenja koja proždiru ljudsko meso. Alina Starkov, mladi vojnik, nehotice otkriva neverovatnu moć koja bi mogla da pomogne ujedinjenju njene zemlje. Međutim, kako počinje da usavršava svoje veštine, još opasnije sile pokušavaju da je savladaju.

 

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike