Noć knjige na 62 lokacije uz popuste na 50.000 naslova

09.12.2020

10:29 >> 10:02

0

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, kao i originalni pokloni

Noć knjige na 62 lokacije uz popuste na 50.000 naslova
Copyright Pixabay

Tradicionalna manifestacija Noć knjige, 23. po redu, kojoj se raduju svi knjigoljupci, održaće se od 14. do 18. decembra na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu kao i na sajtovima ove izdavačke kuće.

– Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju zaposlenih i čitalaca, veliki popusti primenjivaće se tokom ovih pet dana u knjižarama, a na sajtovima laguna.rs i delfi.rs tokom 24 sata svih dana trajanja manifestacije uz besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije za sve porudžbine – poručuju iz Lagune.

Popusti na njihova izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Pixabay/LubosHouska

– Osim ponude više od 50.000 naslova, odličnog izbora gift programa i fantastičnih popusta, spremili smo za vas i sjajne poklone. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, naslovi drugih izdavača kao i originalni pokloni – navode organizatori.

Ističu da se tokom svih meseci 2020. godine knjiga pokazala kao odlično društvo i dobar način da se iskoristi slobodno vreme.

– I tokom svih ovih meseci Laguna i Delfi knjižare su se trudili da knjiga uvek bude dostupna, a knjižare otvorene, poštujući sve mere predostrožnosti kako bismo sačuvali zdravlje svih nas. Dakle, knjiga je naša misija, i mi sa njom nastavljamo i u narednom periodu. Pripremite svoj spisak naslova na vreme – poručuju organizatori.

Pročitajte još: Ernest Hemingvej: Starac, smrt i Nobelova nagrada

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike