Megan i Hari najavili svoju prvu seriju za Netflix: Prozor u dirljive i uzbudljive priče u "Igrama neporaženih"

07.04.2021

10:04 >> 10:14

0

Producenti su najavili da će pratiti grupu izvanrednih takmičara iz celog sveta, koji su pretrpeli povrede ili bolesti koje su im promenile život

Megan i Hari najavili svoju prvu seriju za Netflix: Prozor u dirljive i uzbudljive priče u "Igrama neporaženih"
Copyright Profimedia

Megan Markl i princ Hari rade na prvoj seriji za Netflix koja će govoriti o “Igrama neporaženih” (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povređenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

AP prenosi da je “Archewell Productions”, kompanija vojvode i vojvotkinje od Saseksa, najavila danas svoju prvu dokumentarnu seriju koja će biti prikazana na platformi pod nazivom “Srce neporaženih” (Heart of Invictus), a u partnerstvu sa Fondacijom Igara neporaženih, čiji je princ Hari pokrovitelj.

Producenti su najavili da će serija pratiti grupu izvanrednih takmičara iz celog sveta, koji su pretrpeli povrede ili bolesti koje su im promenile život na putu do “Igara neporaženih” u Hagu 2020, koje su sada zbog pandemije odložene do 2022, navodi agencija.

AP prenosi i da će se princ Hari pojaviti pred kamerama i biti izvršni producent u seriji.

Profimedia

– Od prvih “Igara” 2014. godine, znali smo da će svaki takmičar na svoj izuzetan način doprineti mozaiku otpornosti, odlučnosti i odlučnosti. Ova serija će zajednicama širom sveta dati prozor u dirljive i uzbudljive priče ovih takmičara na putu ka Holandiji sledeće godine – kazao je princ Hari.

Hari i njegova supruga Megan, osnovali su vlastitu neprofitnu fondaciju “Archevell”, nakon što su se preselili u SAD kada su napustili “ulogu” kraljevskih članova. Takođe su stvorili “Archevell Audio” i “Archevell Productions” i potpisali ugovore sa Spotify i Netfliks za stvaranje sadržaja za te platforme.

Pročitajte još

Njihov zadatak na Netfliksu je da prave dokumentarce, serije, igrane filmove i programe za decu.

– Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji je informativnog karaktera i koji uliva nadu. Kao novim roditeljima važno nam je i stvaranje inspirativnog porodičnog programa – izjavili su nedavno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike