Duh srećnijih vremena: Serija "Zlatni dani" uskoro pred gledaocima

08.04.2021

14:26 >> 20:35

0

U središtu priče koju je napisao legendarni Gordan Mihić, su Lale i Maca koji nakon promašenih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički živ

Duh srećnijih vremena: Serija "Zlatni dani" uskoro pred gledaocima
Copyright Andrija Kuzmanović, Tamara Krcunović Promo / Miša Obradović

Romantična komedija “Zlatni dani” stiže na male ekrane 12. aprila, a rađena je po tekstu legendarnog Gordana Mihića, dok režiju potpisuje Marko Sopić.

U opisu serije stoji da će kroz priču o naizgled običnom paru koji započinje zajednički život, gledaoci shvatiti da pravo na ljubav ne zastareva, bez obzira na godine i prethodna loša iskustva.

Promo

U središtu zapleta su mladi biznismen Lale i umetnička duša Maca koji nakon promašenih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički život. Situaciju dodatno komplikuje to što oboje iz prethodnih brakova imaju decu, on tinejdžera Makarončeta, a ona devetogodišnju devojčicu Micu. A kada sve deluje idilično, u njihove živote ulaze Laletova tašta iz prvog braka koja i dalje živi sa bivšim zetom, Macina mama, udovica željna života u prestonici i Laletov otac zavodnik, ali i prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu.

Promo / Jelena Simonović

– Radnja serije smeštena je u Beograd danas, ali je vizuelno veoma jasno određena tako da retro estetikom asocira na neka lepša, romantičnija i čednija vremena sedamdesetih godina prošlog veka. Za razliku od ostvarenja koja smo imali priliku da gledamo u prethodnom periodu, “Zlatni dani” nam donose duh prošlih vremena i priču o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, pravu na ljubav, smeh ili suze – poručuju iz produkcije.

ATAImages/ Antonio Ahel

Pored Andrije Kuzmanovića i Tamare Krcunović u glavnim ulogama, igraju i Amar Ćorović kao tinejdžer Makaronče i Milica Bašić u ulozi devetogodišnje Mice. Laletovog oca tumači Mima Karadžić, dok se u ulozi Macine majke našla Snežana Savić. Pored njih, tu su i Aleksandar Radojičić, Jana Milosavljević, Dušanka Duda Gild, Mladen Sovilj, Feđa Stojanović, Ljiljana Stjepanović, Eva Ras i mnogi drugi.

Pročitajte još

“Zlatni dani” stižu 12. aprila na Superstar TV u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i RTV Pink i izvršnoj produkciji “Stella Production”, a emitovaće se svakog radnog dana od 21 čas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike