Traume i borba sa zavisnošću na putu ka Holivudu: Intimna priča o opstanku u "Memoarima" Demi Mur

30.04.2021

09:57 >> 12:31

0

Autor: Mona Cukić

U svojim duboko iskrenim memoarima, glumica razmiče zavesu i otvoreno govori o svojoj karijeri i ličnom životu – ogoljavajući turbulentan odnos sa majkom,

Traume i borba sa zavisnošću na putu ka Holivudu: Intimna priča o opstanku u "Memoarima" Demi Mur
Demi Mur / Profimedia

Čak i kad je postala najplaćenija holivudska glumica, Demi Mur je bežala od svoje prošlosti. U najvažnijem trenutku svog života borila se protiv zavisnosti, nezadovoljstva svojim izgledom i trauma iz detinjstva koje su je neprekidno pratile – istovremeno vrtoglavom brzinom gradeći uspešnu karijeru. I dok je njen uspeh rastao, Demi se sve češće pitala da li uopšte pripada Holivudu, da li je dobra majka, dobra glumica – jednostavno, da li je bar u nečemu dovoljno dobra.

U svojim duboko iskrenim memoarima Demi Mur razmiče zavesu i otvoreno govori o svojoj karijeri i ličnom životu – ogoljavajući turbulentan odnos sa majkom, svoje brakove i borbu da status zvezde uskladi sa brigom o porodici.

“Lice i naličje” je priča o opstanku, uspehu i predaji, o ogromnoj vitalnosti – portret jedne žene koja istovremeno vodi i običan i slavan život.

Promo / Laguna

“Demi Mur je iskrena kao retko koja moderna zvezda visokobudžetnih filmova. Dirljivo.” People

“Čudno je što u knjizi zapravo nisu najzanimljiviji tračevi, već prozor u osećajan, duboko unutrašnji život jedne žene.” New Yorker

“Ona istovremeno priča i o nevoljama i o izdržljivosti, i to bez dlake na jeziku.” USA Today

“Kakvo fantastično svedočanstvo o opstanku.” Hauard Stern

Pročitajte još

Knjigu “Lice i naličje: Memoari” Demi Mur možete pronaći od ponedeljka 3. maja u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti