Po njima se opet ništa neće zvati: Počelo snimanje nastavka serije „Klan“ (FOTO)

28.05.2021 | 10:57 >> 15:33

Autor: Dejan Ćirić

Šok i Paša u novim epizodama napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model - otmice bogataša

Copyright Promo

Nakon dugog iščekivanja počelo je snimanje nastavka TV serije „Klan“, koja je svojom prvom sezonom osvojila sve simpatije publike.

Pod palicom autora Bobana Skerlića, ova serija u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša. U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model  – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Copyright Promo / Klan

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi „poslovni model“, u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Copyright Promo

Pored glavnih glumaca Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića, u nastavku “Klana” opet ćemo gledati i Vladimira Кovačevića, Nenada J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Feđu Štukana, Uroša Jovčića i Miloša Petrovića Trojpeca.

Copyright Promo

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta čije se premijerno emitovanje očekuje tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam