Počelo snimanje druge sezone najgledanije serije u istoriji Netflixa (FOTO)

30.05.2021

12:15 >> 12:33

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovog puta, reč je o lordu Entoniju, koga tumači Džonatan Bejli. Svoju nesuđenu dragu on će morati da zaboravi i da pronađe suprugu koja mu odgovara po sta

Počelo snimanje druge sezone najgledanije serije u istoriji Netflixa (FOTO)
Copyright Profimedia

Nakon što je serija „Bridžerton“ postavila nove rekorde gledanosti, a pre nego što je druga sezona uopšte počela da se snima, Netflix je odlučio da rezerviše glumce i za treći i četvrti nastavak.

Snimanje drugog nastavka trenutno je u toku, u Londonu, a sva pažnja usmerena je na glavnu junakinju Dafne Bridžerton. Glumica Fibi Dinevor izjavila je da je odavno znala da će biti nastavka, što je sasvim logično s obzirom na to da je napisano čak 8 romana o ovoj porodici, i svaki je posvećen jednom njenom članu, što znači da bi u budućnosti mogli da vidimo i priče Eloize, Frančeske, Hajsint i Gregorija. Ovog puta, reč je o lordu Entoniju, koga tumači Džonatan Bejli. Svoju nesuđenu dragu on će morati da zaboravi i da pronađe suprugu koja mu odgovara po statusu i bogatstvu. Za oko mu zapada Kejt Šarma, koju igra Simon Ešli.

Profimedia

Serija bazirana na romanima Džulije Kvin zanimljivo je ukrštanje knjiga Džejn Ostin i tinejdžerske sapunice „Tračara“, ali uz jednu veliku intervenciju. Da su se poštovale istorijske činjenice, većina glumaca bi morala da bude bela, te se u skladu sa raznolikošću istovremeno zamislio svet u kome su još početkom 19. veka svi ljudi jednaki, bez obzira na boju kože.

U takvoj sredini, bogata udovica Bridžerton, koja gaji četiri sina i četiri ćerke, podređuje sve tome da što bolje udomi svoju najstariju lepoticu Dafne. Kako se situacija oko udvarača komplikuje, a najstariji brat preti ugovorenim brakom sa autsajderom, svoje prste u sudbinu uzbuđene debitantkinje Dafne umešaće najpoželjniji neženja u društvu Sajmon Baset, vojvoda od Hejstingsa i prijatelj njenog brata Entonija. Da ne bi podlegli pritiscima rodbine i društva, njih dvoje sklapaju dogovor o lažnoj veridbi. Međutim, oboje su pod budnim okom dežurne tračare koja otkriva sve prljave tajne i objavljuje ih u anonimnoj kolumni.

Profimedia

Inače, striming platforma Netflix je krajem januara saopštila da je “Bridžerton” njihova najgledanija serija svih vremena, koja je pregledana sa više od 82 miliona naloga.

Popularni glumac Rege Žan Pejdž, koga je proslavila uloga Sajmona Baseta, vojvode od Hejstingsa, neće se pojaviti u drugoj sezoni, prenose mediji.

Profimedia

Britanski glumac izjavio je za „Varajeti“ da je i planirano da njegovo učešće u seriji traje samo jednu sezonu.

Pročitajte još

– Trebalo je da dam svoj doprinos i da onda porodica Bridžerton krene dalje – rekao je Pejdž.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike