Nikol Kidman je prva zvezda nove serije posvećene ženama

13.06.2021

07:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Očekivanja su velika s obzirom na to da je poznato da glumica igra u vrhuskim televizijskim produkcijama

Nikol Kidman je prva zvezda nove serije posvećene ženama
Copyright NIkol Kidman/Profimedia

Apple TV objavio je lepe vesti, posebno za obožavaoce glumice Nikol Kidman, koja će zaigrati u njihovoj novoj seriji pod nazivom „Roar“. U pitanju je ostvarenje posvećeno ženama, a čuvena glumica je prethodno zabeležila sjajne uloge u naslovima „Big Little Lies“ i „Undoing“.

Očekivanja su velika s obzirom na to da je poznato da Nikol igra u vrhuskim televizijskim produkcijama. Uskoro ćemo je gledati i u novom ostvarenju po romanu Lijan Morijarti, i to u jednoj od glavnih uloga, a reč je o seriji koja nosi naziv “Devet savršenih stranaca”. Gledaoce očekuje još jedna vrlo uznemirujuća priča, koja će ih prikovati za male ekrane, a najnoviji trejler je objavljen pre dva dana.

Autorke nove serije „Roar“ su Liz Flahive i Karli Menš, koje su priredile i „Glow“, a radnja se zasniva na istoimenom romanu Sesilije Ahern. U planu je osam polučasovnih epizoda izmešanih žanrova, ispričanih iz ženskog ugla. Podsetimo, spisateljica je napisala i delo „P.S. I Love You“, a ovog puta očekuje nas nešto potpuno drugačije. Akcenat je na feminizmu i doprinosu lepšeg pola svetu u kome živimo.

Pročitajte još

Pored Kidmanove u seriji igraju i Sintija Erivo, Merit Viver i Alison Bri, ali će im se priključiti i druge kolege. Projekat je u pripremi još od 2018, a prva glumačka imena otkrivena su tek u martu ove godine. Datum premijere još uvek nije poznat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike