„Hladno pivo“ priprema najveći koncert u Beogradu: Proslava 20 godina karijere na Tašmajdanu

14.06.2021

12:58

0

Autor: Dejan Ćirić

Bend je prošle nedelje objavio singl Carpe Diem kojim najavljuje predstojeći novi album

„Hladno pivo“ priprema najveći koncert u Beogradu: Proslava 20 godina karijere na Tašmajdanu
Copyright Hladno pivo Promo/Longplay / Mario Pavlovic

Pank rokeri „Hladno pivo“ održaće svoj do sada najveći koncert u Beogradu 21. avgusta, u 20.30 na stadionu „Tašmajdan“.

Zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji, koje je počelo u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, 16. juna 2001. godine, odakle je Glas javnosti bio proročki izvestio da je „sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu“, „Hladno pivo“ udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima.

Hladno pivo Promo/Arsenal fest

I zaista, posle SKC-a, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana, Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa ovim bendom koji je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao Taš, fantastičan prostor na otvorenom u srcu letnjeg Beograda.

Jedan od regionalno najznačajnijih bendova zabeležio je impresivan niz hitova, kakvi su “Trening za umiranje”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, “Na ovim prostorima” i mnogi drugi.

Hladno pivo Promo/Longplay

Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl “Kišna nedelja”, a prošle nedelje i “Carpe Diem” kojima najavljuju predstojeći novi album.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike