Margo Robi u novoj ulozi od koje se mnogo očekuje: Snima se film o najpoznatijoj lutki na svetu

18.07.2021

12:36 >> 12:49

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako se autori trude da pojedinosti i dalje drže u najvećoj tajnosti, kratak sinopsis otkriva okosnicu radnje

Margo Robi u novoj ulozi od koje se mnogo očekuje: Snima se film o najpoznatijoj lutki na svetu
Copyright Margo Robi/Profimedia

Film o najpoznatijoj lutki na svetu nije imao nimalo lak put od ideje do realizacije, jer se sa radom započelo još 2014. godine. U međuvremenu su se smenjivali potencijalni autori, ali i glumice u igri za glavnu ulogu. Prvobitno je pisanje scenarija pripalo Dženi Biks, koju pamtimo po hit ostvarenju „Seks i grad“, zatim je taj zadatak dobila Dijablo Kodi, da bi naposletku, projekat stavljen na čekanje.

Za glavnu rolu u razmatranje su uzete Ejmi Šumer i En Hatavej, a nedavno je došlo do preokreta, pa je osim nove glavne glumice odbačen i postojeći tekst, jer se nije uklapao u novu zamisao.

Instagram: @eltonjohn

Iako se autori trude da pojedinosti i dalje drže u najvećoj tajnosti, kratak sinopsis otkriva okosnicu radnje. Naime, Barbi je izopštena iz sveta mašte, jer ne odgovara nametnutim standardima izgleda, pa svoju sreću mora da okuša u realnom svetu.

Naslovna uloga dodeljena je Margo Robi, koja je u jednom nedavnom intervjuu obećala puno zanimljivih kostima i nostalgični prizvuk. Dodala je i to da je tema takva da nudi različite pristupe i da će gledaoci biti prijatno iznenađeni materijalom, iza koga stoji Greta Gervig. Za sada nije poznato koja imena će se pridružiti popularnoj glumici na ovom projektu.

Margo Robi/Profimedia

Oskarovki Greti Gervig je ovo treći samostalni film, nakon uspeha sa ostvarenjima „Lady Bird“ i „Little Women“. Početak snimanja je planiran za prve mesece naredne godine, a očekivanja su velika. Scenario potpisuje Noa Baumbah.

Pročitajte još

Svetska premijera filma „Barbi“ planirana je za 2023. godinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike