Šokantni novi detalji u istrazi o smrti Metjua Perija: Više osoba bi moglo da bude optuženo

02.07.2024

08:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedan od glavnih ciljeva je utvrđivanje zašto je imao toliko ketamina u organizmu

Šokantni novi detalji u istrazi o smrti Metjua Perija: Više osoba bi moglo da bude optuženo
Copyright Profimedia

Devet meseci nakon što je Metju Peri umro od "akutnih efekata ketamina", američki mediji prenose da bi "više ljudi" moglo da bude optuženo za njegovu preranu smrt.

Istraga o ovom tragičnom događaju, koji je prošle godine šokirao svet, je "pri kraju", rekao je izvor magazinu People, dodavši da će kancelarija američkog tužioca odlučiti da li da podigne optužnicu.

Profimedia
 

Glumac koji se proslavio ulogom Čendlera u čuvenoj seriji "Prijatelji", umro je 28. oktobra 2023. godine, nakon što se udavio u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Anđelesu. Imao je 54 godine.

Privedena slavna ženska osoba

Zvaničnici Policijske uprave Los Anđelesa potvrdili su za Fox News Digital da se i dalje aktivno i otvoreno radi na istrazi.

Profimedia
 

Nedavno je objavljena vest da su policajci zaplenili mobilni telefon i laptop jedne slavne ženske osobe koja je, navodno, bila povezana sa smrću popularnog glumca. Ona je privedena na razgovore, nakon što je policija Los Anđelesa (LAPD) zajedno sa Administracijom za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenula istragu o uzrocima koji su doveli do fatalnog ishoda.

Profimedia
 

Jedan od glavnih ciljeva istrage je utvrđivanje zašto je Peri imao toliko ketamina u organizmu u trenutku smrti, prenosi Associated Press. Obdukcija je pokazala da su u sadržaju želuca otkrivene količine ketamina u tragovima. Tačan način unosa nije poznat. Ostala stanja koja su doprinela njegovoj smrti uključuju "bolest koronarnih arterija, efekte buprenorfrina", navodi se u izveštaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike