Kijanu Rivs večeras u Srbiji: Najsrećniji mogu da dobiju njegov strip sa autogramom (FOTO)

27.06.2024

13:00

0

Zvezda filmova "Matriks", “Džon Vik“ i drugih stiže u našu zemlju

Kijanu Rivs večeras u Srbiji: Najsrećniji  mogu da dobiju njegov strip sa autogramom (FOTO)
Kijanu Rivs - Copyright Profimedia

Glumac, Kijanu Rivs zvezda filmova kao što su “Džon Vik“ i “Matriks,“ stiže u Srbiju i večeras nastupa sa svojim bendom Dogstar na festivalu Arsenal u Kragujevcu.

Profimedia
 

Ovaj holivudski glumac je tvorac je koscenarista stripa BRZRKR, te ako odlazite u Kragujevac, prilika je da vam strip potpiše slavni autor.

Najskuplji strip na Kikstarteru ikada

Ekipa Sytem comicsa, koja izdaje ovaj popularni strip, imaće svoj štand na festivalu sva tri dana, a u dogovoru sa organizatorom radi na tome da autor potpiše jedan broj stripova za sve fanove koji budu bili ovog vikenda u Kragujevcu, o čemu ćemo će stići obaveštenje naknadno.

Promo/SYSTEM COMPIC
 

BRZRKR, prvi strip Kijanu Rivsa, najskuplji je strip na Kikstarteru ikada, i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina.

Debitovao kao strip crtač

Rivs je debitovao u pisanju strip scenarija za BRZRKR zajedno sa koscenaristom Njujork Tajmsove liste bestselera, Metom Kintom (Matt Kindt)i poznatim crtačem Ronom Garnijem (Ron Garney) - tvorac stripova Wolverine, Captain America.

Promo
 

 

Surovo nasilni novi serijal o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove može se naći u izdanju System Comicsa iz Beograda, a sva tri broja Brzrkr-a možete potražiti ili naručiti preko sajta i Instagram stranice System Comics, kao i u bolje snabdevenim knjižarama.

Promo
 

Adaptaciju ovog grafičkog romana uskoro ćemo gledati na Netfliksu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike